preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljubo Babić" Jastrebarsko

Login

VOZNI RED

Raspored zvona

   Prije podne
   8:00–8:45–prvi sat
   8:45–8:50–mali odmor
   8:50–9:35–drugi sat
   9:35–9:40–mali odmor
   9:40–10:25–treći sat
   10:25–10:40–veliki odmor
   10:40–11:25–četvrti sat
   11:25–11:30–mali odmor
   11:30–12:15–peti sat
   12:15–12:20–mali odmor
   12:20–13:05–šesti sat
   13:05-13:10 - mali odmor
   13:10–13:55-sedmi/nulti sat

   Poslije podne
   14:00–14:45–prvi sat
   14:45–14:50–mali odmor
   14:50–15:35–drugi sat
   15:35–15:40–mali odmor
   15:40–16:25–treći sat
   16:25–16:40–veliki odmor
   16:40–17:25–četvrti sat
   17:25–17:30–mali odmor
   17:30–18:15–peti sat
   18:15–18:20–mali odmor
   18:20–19:05–šesti sat

 

 

SLUŠAONICA

OD VRTIĆA DO ŠKOLE

MONOGRAFIJA ŠKOLE

KNJIŽNICA ONLINE

SIGURNIJI INTERNET

 

NAGRADA GRADA

Brojač posjeta
Ispis statistike od 12. 1. 2011.

Ukupno: 1582688
Danas: 15

Korisni linkovi

 

Vijesti iz CARNet-a
Najnovije vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
PROJEKT „ETNOBOTANIKA NAŠEG ZAVIČAJA“
Autor: Administrator , 26. 5. 2021.

Tijekom školske godine 2020./2021. učenici šestih i osmih razreda pod vodstvom učiteljice Martine Tunuković sakupljali su stare recepte s područja grada Jastrebarsko, snimali zvučne zapise izvornih govornika našega kraja, pretraživali kuhinje, podrume i tavane u potrazi za starim uporabnim predmetima, kao i proučavali rječnik našega kraja.


Aktivnosti su se provodile u sklopu školskog projekta Etnobotanika našeg zavičaja čiji je cilj očuvanje kulturne baštine, s naglaskom na proučavanje čovjekova odnosa prema biljnome svijetu te uporabi lokalnog bilja za hranu. Rezultate istraživanja objedinili smo u malu kuharicu jaskanskoga kraja. Kuharica je obogaćena i dodatnim sadržajima, a digitalni oblik omogućava i unos budućih rezultata istraživanja. U tijeku je digitalizacija i igrifikacija prikupljenih materijala tako da će do kraja školske godine kuharica biti obogaćena i zabavnim kutkom.

Prikaz u punoj veličini možete vidjeti ovdje.





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju